Vijfentwintig jarig jubileum voor K.O.nijntje!

Kinderopvang K.O.nijntje viert vandaag, 1 maart, haar 25-jarig jubileum in Scheemda. Het begon allemaal toen Truus Westerman, die eerder in de verpleging werkte, met een collega sprak over het starten van een eigen bedrijf. Tijdens één van hun nachtdiensten kwamen ze op het idee om een kinderopvang te starten in Scheemda, waar op dat moment nog geen opvangmogelijkheden waren.

Na een jaar van plannen schrijven en het kopen van een huis, opende K.O.nijntje haar deuren op 1 maart 1998 aan de havenstraat in Scheemda. Na ongeveer een half jaar stopte de collega van Truus, maar zij ging door. Na 7 jaar zat de kinderopvang zo vol dat Truus op zoek moest naar een nieuw pand en vond ze het huidige pand aan de kerklaan, waar K.O.nijntje nu al 18 jaar gevestigd is.

K.O.nijntje wil kinderen een thuis buiten huis bieden, waar ouders hun kinderen veilig en vertrouwd achter kunnen laten. In een tijd waarin brede scholen steeds populairder worden, kiest K.O.nijntje er bewust voor om de opvang in kleinschalige, huiselijke sfeer voort te zetten. Truus is nog steeds ongelooflijk blij met het pand en de manier waarop de opvang zich heeft ontwikkeld de afgelopen 25 jaar.

Volgende week hebben we de hele week feest met als thema: MUZIEK. We gaan zingen, dansen, muziek maken en feest vieren. En we verrassen de kinderen met lekkernijen en creatieve bezigheden. 

Het jubileum van K.O.nijntje is een prachtige mijlpaal om te vieren. Het is geweldig om te zien hoe de opvang zich heeft ontwikkeld tot een plek waar kinderen zich thuis voelen en waar ouders hun kinderen met een gerust hart achter kunnen laten.