Thema: Muziek

Kent u iemand die een muziekinstrument bespeeld?
En een keer voor de kleine k.o.nijntjes een klein half uurtje wil komen spelen, dan horen wij dat graag!
Vorige slide
Volgende slide

Muziek is ons thema voor de zomermaanden. Naar aanleiding van dit thema gaan we een half uurtje per dag een muziekmoment inplannen. Muziek maken is niet alleen leuk, maar het zorgt voor een actiever brein. Het heeft een positieve uitwerking op de taal- en spraakontwikkeling en de sociale vaardigheden. Kinderen kunnen zich creatief, muzikaal en motorisch uiten.

Dus de komende tijd gaan we op een muzikale ontdekkingsreis waarin leren en spelen volledig hand en hand gaan en het plezier de overhand heeft.

Kent u iemand (misschien uzelf wel) die een muziekinstrument bespeeld en voor de kleine konijntjes een klein half uurtje wil spelen, dan horen wij dat graag! Het zou leuk zijn dat de kinderen met verschillende instrumenten kennis kunnen maken.

De tijden zijn in de ochtend van 10.15 tot 10.45 en in de middag van 15.15 tot 15.45.

Er is al één muzikale opa langs gekomen die voor ons op de accordeon heeft gespeeld. Dit vonden alle kleine en grote konijntjes echt geweldig. Deze opa kon enorm veel verschillende liedjes voor ons spelen en zingen. We mochten allemaal meedoen en hebben op deze manier een super leuk muziek half uurtje gehad!