Elke 6 weken staat een thema centraal waarin dagelijkse activiteiten worden vorm gegeven. Thema gericht werken is spelenderwijs ontwikkelen. Kinderen ontdekken, ervaren en leren aan de hand van de thema’s. Na elk thema is er even een rust week, zodat de kinderen alles even kunnen laten bezinken. Binnen elk thema is er aandacht voor verschillende ontwikkelingsaspecten. De onderwerpen van de thema’s zijn erg gevarieerd. Het thema kan te maken hebben met het jaargetijde, maar ook een heel ander onderwerp hebben zoals bijvoorbeeld het verkeer. Elk thema bestaat uit allerlei verschillende activiteiten. Er is ruimte voor bewegen, boekjes lezen, liedjes zingen, spelletjes, maar ook voor motorische ontwikkeling.

Thema activiteiten
Miranda

Het erwten avontuur

We zijn bij k.o.nijntje bezig met het proefavontuur en vorige week waren we op het erwten avontuur! Extra speciaal was dat we onze geproefde erwten vers van het land kregen.

Lees Meer »
Thema activiteiten
Miranda

Proef Avontuur (door Organix)

De komende weken gaan we aan de slag met een heleboel proef avonturen bij K.O.nijntje. Deze week zijn we begonnen met het ERWTEN avontuur!

Lees Meer »
Thema activiteiten
Miranda

Thema: Moppereend

Bij K.O.nijntje zijn we de afgelopen weken bezig geweest met het thema moppereend! We laten jullie graag wat meer zien over dit thema.

Lees Meer »
Thema activiteiten
Miranda

Thema: Regen

Bij K.O.nijntje zijn wel een aantal weken geleden weer begonnen met een nieuw thema. We zijn bezig met het thema regen! Dit thema past natuurlijk ontzettend goed bij het jaargetijde. Want in de herfst regent het best vaak buiten. En wanneer het regent valt er veel te ontdekken. Hoe voelt regen? Wat hoor je als het regent? En hoe zien de regendruppels eruit op de ramen? Puk neemt ons mee in dit avontuur en samen gaan we op ontdekking uit. 

Lees Meer »
Thema activiteiten
Miranda

Thema: Muziek

Muziek is ons thema voor de zomermaanden. Dus de komende tijd gaan we op een muzikale ontdekkingsreis waarin leren en spelen volledig hand en hand gaan en het plezier de overhand heeft.

Lees Meer »