Elke 6 weken staat een thema centraal waarin dagelijkse activiteiten worden vorm gegeven. Thema gericht werken is spelenderwijs ontwikkelen. Kinderen ontdekken, ervaren en leren aan de hand van de thema’s. Na elk thema is er even een rust week, zodat de kinderen alles even kunnen laten bezinken. Binnen elk thema is er aandacht voor verschillende ontwikkelingsaspecten. De onderwerpen van de thema’s zijn erg gevarieerd. Het thema kan te maken hebben met het jaargetijde, maar ook een heel ander onderwerp hebben zoals bijvoorbeeld het verkeer. Elk thema bestaat uit allerlei verschillende activiteiten. Er is ruimte voor bewegen, boekjes lezen, liedjes zingen, spelletjes, maar ook voor motorische ontwikkeling.

Thema activiteiten
Miranda

Thema: Muziek

Muziek is ons thema voor de zomermaanden. Dus de komende tijd gaan we op een muzikale ontdekkingsreis waarin leren en spelen volledig hand en hand gaan en het plezier de overhand heeft.

Lees Meer »
Thema activiteiten
Truus

Een huis voor Harry

Bij K.O.nijntje hebben we eerder dit jaar het thema een huis voor Harry uitgewerkt. Het boek een huis voor Harry was uitgeroepen tot prentenboek van

Lees Meer »
Sluit Menu
1
Hallo! 👋
Hoe kunnen we je helpen?
Powered by