Elke 6 weken staat een thema centraal waarin dagelijkse activiteiten worden vorm gegeven. Thema gericht werken is spelenderwijs ontwikkelen. Kinderen ontdekken, ervaren en leren aan de hand van de thema’s. Na elk thema is er even een rust week, zodat de kinderen alles even kunnen laten bezinken. Binnen elk thema is er aandacht voor verschillende ontwikkelingsaspecten. De onderwerpen van de thema’s zijn erg gevarieerd. Het thema kan te maken hebben met het jaargetijde, maar ook een heel ander onderwerp hebben zoals bijvoorbeeld het verkeer. Elk thema bestaat uit allerlei verschillende activiteiten. Er is ruimte voor bewegen, boekjes lezen, liedjes zingen, spelletjes, maar ook voor motorische ontwikkeling.

Thema activiteiten
Miranda

Afsluiting thema: Lente

We hebben ons thema lente inmiddels weer afgesloten. De afgelopen weken zijn we volop met het voorjaar bezig geweest.

Lees Meer »
Thema activiteiten
Miranda

Afsluiting thema: Help, een verrassing!

We hebben ons thema: Help, een verrassing samen afgesloten door te picknicken samen met de kinderen. Ook kwam er nog iemand van de bibliotheek langs om ons het boek nog een keer voor te lezen.

Lees Meer »
Thema activiteiten
Miranda

Thema: Help, een verrassing!

Vanaf vandaag zijn we begonnen met ons nieuwe thema: Help, een verrassing! Dit boek is prentenboek van het jaar 2024 en staat dit hele thema centraal.

Lees Meer »