Ons Team

Dit is het gezellige team van K.O.Nijntje

Ons team bestaat uit verschillende enthousiaste pedagogisch medewerkers. Daarnaast worden we ondersteund door een aantal leuke en betrokken vrijwilligers. Ook proberen wij toekomstige pedagogische medewerkers een leuke en leerzame leerplek te bieden. Stagiaires krijgen bij ons de kans om het vak te leren en zich te kunnen en mogen ontwikkelen binnen de kinderopvang.

Truus

Directrice/eigenaar
Levensgenieter, dol op reizen, fietsen in de natuur en een terrasje pikken.

Noem een land: Zij is er geweest
Noem een wijn: Zij heeft het gedronken
Noem een gerecht: Zij heeft het gekookt
Noem een kind: Zij had deze op k.o.nijn

Mineke

Pedagogisch medewerker/eigenaar
De één noemt het knutselen, de ander handwerken. Mineke noemt het fröbelen. Gewoon lekker bezig zijn, dingen maken. En zo ontstaat er zo maar weer een leuke creatie.

Laura

Pedagogisch medewerker
Chocola is Laura’s grootste verslaving. Hiervoor kun je haar dan ’s nachts ook altijd wakker maken! Terwijl je de meeste mensen hoort zeggen: ‘’Huh, nu al?’’ aan het einde van de zomer, wanneer alle schappen weer gevuld worden met chocoladeletters, grijpt Laura haar kans! Op naar de Jumbo en weer terug met een hele voorraad!

Marieke

Pedagogisch medewerker
Marieke houdt van relaxen. Languit op de bank met een boek, muziekje of leuke serie. Hapje en drankje erbij en Marieke is helemaal zen!

Hilda

Pedagogisch medewerker
Hilda is dol op alles wat met tuinieren en de tuin te maken heeft. Kijken, maar vooral wroeten in het zwarte of gele zand vind ze heerlijk. Alles mag strak langs de lijntjes van Hilda, maar de natuur gaat zijn eigen gang!

Miranda

Pedagogisch medewerker
Miranda is creatief, dol op fotograferen en gek op knutselspullen. Vooral leuke stickers kan ze niet laten liggen in de winkel… Daarnaast heeft ze haar camera het liefst elke dag bij zich en legt ze alles de hele dag vast!

Margreet

Pedagogisch medewerker
Margreet houdt van gezellige dingen doen met vrienden, zoals op terrasjes zitten, bioscoop of gewoon lekker (uit) eten samen. Ze is dol op koken en houdt heel erg van bloemen. Maar daarnaast is ze ook ontzettend gek op katten!

Alida

Pedagogisch medewerker
Verzamelen is de grootste hobby van Alida! Ze verzamelt eigenlijk te veel. Een kleine greep. Oude poppenwagens en poppen, lakentjes voor in de wagentjes met mooi borduur, baby kleertjes uit de jaren 50/60 en Petrus ragout pastel servies. Zo kan ze nog wel even doorgaan! Op rommelmarkten is ze vaak te vinden en dan het liefst in Zuid-Frankrijk. Marktplaats wordt ook intensief bezocht....heerlijk! 

Stienie

Vrijwilligster
Stienie heeft een leuke hobby. Ze is een echte verzamelaar van pennen, kaartjes, postzegels, krantenknipsels, boeken en nog meer dingen.  Alles wat haar interesseert, daar kan ze uren naar blijven kijken. Ook de kinderen staan hoog in het vaandel. En wat kan ze genieten van het spontane!  Alles van beertjes vind ze ook leuk, ook van konijntjes ligt Stienie soms in een deuk!

Ineke

Pedagogisch medewerker
Een grote verzameling zeehondenspulletjes. Daar staan er veel van bij Ineke in huis. De waddeneilanden, Termunten en Pieterburen zijn plekken waar ze graag komt om naar de dieren te kijken of de collectie aan te vullen. In de wintermaanden houd ze zich graag bezig met het maken van 3D en borduurkaarten.

Silke

Stagiaire
Voor een gezellig feestje met vrienden is Silke altijd wel in! Ook vindt ze het heel leuk om te reizen en is ze dol op dieren, in het bijzonder op haar eigen hond Bora. Een lange wandeling met Bora maken is dan ook een grote hobby.

Nina

Stagiaire
Nina haar hobby is autocross. In het weekend Is Nina dus vaak te vinden op de baan. Op zand of op klei, het maakt Nina niks uit zolang ze maar plezier heeft tijdens de race!

Desiree

Stagiaire
Desiree is dol op lezen! Als ze een leuk boek heeft, leest ze hem het liefst gelijk uit. Daarnaast houdt ze enorm van shoppen en doet ze dat ook regelmatig met vriendinnen. Voor een feestje of een dagje uit is ze altijd in!

Kelly

Stagiaire
Kelly is dol op muziek! Muziek hier, muziek daar, het liefst de hele dag door! Luisteren, meezingen, dansen. Het maakt haar niks uit! Daarnaast kan ze ook erg genieten van leuke dagjes weg met haar gezin.