Ons Team

Dit is het gezellige team van K.O.Nijntje

Ons team bestaat uit verschillende enthousiaste pedagogisch medewerkers. Daarnaast worden we ondersteund door een aantal leuke en betrokken vrijwilligers. Ook proberen wij toekomstige pedagogische medewerkers een leuke en leerzame leerplek te bieden. Stagiaires krijgen bij ons de kans om het vak te leren en zich te kunnen en mogen ontwikkelen binnen de kinderopvang.

Truus

Directrice/eigenaar
Levensgenieter, dol op reizen, fietsen in de natuur en een terrasje pikken.

Noem een land: Zij is er geweest
Noem een wijn: Zij heeft het gedronken
Noem een gerecht: Zij heeft het gekookt
Noem een kind: Zij had deze op k.o.nijn

Mineke

Pedagogisch medewerker/eigenaar
De één noemt het knutselen, de ander handwerken. Mineke noemt het fröbelen. Gewoon lekker bezig zijn, dingen maken. En zo ontstaat er zo maar weer een leuke creatie.

Laura

Pedagogisch medewerker
Chocola is Laura’s grootste verslaving. Hiervoor kun je haar dan ’s nachts ook altijd wakker maken! Terwijl je de meeste mensen hoort zeggen: ‘’Huh, nu al?’’ aan het einde van de zomer, wanneer alle schappen weer gevuld worden met chocoladeletters, grijpt Laura haar kans! Op naar de Jumbo en weer terug met een hele voorraad!

Marieke

Pedagogisch medewerker
Marieke houdt van relaxen. Languit op de bank met een boek, muziekje of leuke serie. Hapje en drankje erbij en Marieke is helemaal zen!

Hilda

Pedagogisch medewerker
Hilda is dol op alles wat met tuinieren en de tuin te maken heeft. Kijken, maar vooral wroeten in het zwarte of gele zand vind ze heerlijk. Alles mag strak langs de lijntjes van Hilda, maar de natuur gaat zijn eigen gang!

Miranda

Pedagogisch medewerker
Miranda is creatief, dol op fotograferen en gek op knutselspullen. Vooral leuke stickers kan ze niet laten liggen in de winkel… Daarnaast heeft ze haar camera het liefst elke dag bij zich en legt ze alles de hele dag vast!

Margreet

Pedagogisch medewerker
Margreet houdt van gezellige dingen doen met vrienden, zoals op terrasjes zitten, bioscoop of gewoon lekker (uit) eten samen. Ze is dol op koken en houdt heel erg van bloemen. Maar daarnaast is ze ook ontzettend gek op katten!

Mandy

Pedagogisch medewerker
Fotografie! Foto hier, foto daar. Mandy staat altijd klaar! Ook houdt ze van ordenen, netheid en precisie. Bij haar is dit alles dan ook de ambitie.

Marloes

Stagiaire
‘S avonds heerlijk op de bank met een dekentje en een film of serie, dat vindt Marloes heerlijk. Een hele verzameling films in de kast en geregeld een filmavondje met vrienden en familie. Noem een film en de kans is groot dat ik die gezien heb! Disney, horror of gewoon een romantische komedie, het kan niet gek genoeg!

Nina

Stagiaire
Nina haar hobby is autocross. In het weekend Is Nina dus vaak te vinden op de baan. Op zand of op klei, het maakt Nina niks uit zolang ze maar plezier heeft tijdens de race!

Kelly

Stagiaire
Kelly is dol op muziek! Muziek hier, muziek daar, het liefst de hele dag door! Luisteren, meezingen, dansen. Het maakt haar niks uit! Daarnaast kan ze ook erg genieten van leuke dagjes weg met haar gezin.