Ons Team

Dit is het gezellige team van K.O.Nijntje

Ons team bestaat uit verschillende enthousiaste pedagogisch medewerkers. Daarnaast worden we ondersteund door een aantal leuke en betrokken vrijwilligers. Ook proberen wij toekomstige pedagogische medewerkers een leuke en leerzame leerplek te bieden. Stagiaires krijgen bij ons de kans om het vak te leren en zich te kunnen en mogen ontwikkelen binnen de kinderopvang.

Truus

Directrice/eigenaar
Levensgenieter, dol op reizen, fietsen in de natuur en een terrasje pikken.

Noem een land: Zij is er geweest
Noem een wijn: Zij heeft het gedronken
Noem een gerecht: Zij heeft het gekookt
Noem een kind: Zij had deze op k.o.nijn

Mineke

Pedagogisch medewerker/eigenaar
De één noemt het knutselen, de ander handwerken. Mineke noemt het fröbelen. Gewoon lekker bezig zijn, dingen maken. En zo ontstaat er zo maar weer een leuke creatie.

Stéphanie

Pedagogisch medewerker/eigenaar
Stéphanie is gek op reizen. Als ze niet de wereld rondreist is ze vaak te vinden op een terrasje in de stad, gaat ze graag uit eten en houdt van winkelen.

Laura

Pedagogisch medewerker
Laura is gek op dagjes uit gaan. Naar de dierentuin, naar een pretpark, de film of lekker uiteten, Laura kan er erg van genieten! Zeker nu ze moeder is vind ze niets zo leuk als met haar gezin op pad gaan!

Hilda

Pedagogisch medewerker
Hilda is dol op alles wat met tuinieren en de tuin te maken heeft. Kijken, maar vooral wroeten in het zwarte of gele zand vind ze heerlijk. Alles mag strak langs de lijntjes van Hilda, maar de natuur gaat zijn eigen gang!

Miranda

Pedagogisch medewerker
Miranda is creatief, dol op fotograferen en gek op knutselspullen. Vooral leuke stickers kan ze niet laten liggen in de winkel… Daarnaast heeft ze haar camera het liefst elke dag bij zich en legt ze alles de hele dag vast!

Margreet

Pedagogisch medewerker
Margreet houdt van gezellige dingen doen met vrienden, zoals op terrasjes zitten, bioscoop of gewoon lekker (uit) eten samen. Ze is dol op koken en houdt heel erg van bloemen. Maar daarnaast is ze ook ontzettend gek op katten!

Ineke

Pedagogisch medewerker
Een grote verzameling zeehondenspulletjes. Daar staan er veel van bij Ineke in huis. De waddeneilanden, Termunten en Pieterburen zijn plekken waar ze graag komt om naar de dieren te kijken of de collectie aan te vullen. In de wintermaanden houd ze zich graag bezig met het maken van 3D en borduurkaarten.

Nina

Pedagogisch medewerker
In haar vrije tijd bakt Nina graag. Elke zaterdag wordt er wel wat gebakken, cakejes, koekjes, taart. Het bakken is leuk maar het proeven is nog leuker!

Alida

Pedagogisch medewerker
Verzamelen is de grootste hobby van Alida! Ze verzamelt eigenlijk te veel. Een kleine greep. Oude poppenwagens en poppen, lakentjes voor in de wagentjes met mooi borduur, baby kleertjes uit de jaren 50/60 en Petrus ragout pastel servies. Zo kan ze nog wel even doorgaan! Op rommelmarkten is ze vaak te vinden en dan het liefst in Zuid-Frankrijk. Marktplaats wordt ook intensief bezocht....heerlijk! 

Esmee

Stagiaire
Esmee is een echt familiepersoon ze houdt ervan om samen met haar familie leuke en gezellige dingen te doen en die dan weer vast te leggen met haar polaroidcamera. Daarnaast vindt ze het ook leuk om bezig te zijn met uiterlijke verzorging.

Chareen

Stagiaire
Samen op avontuur in het bos of aan de zee. Dat is wat Chareen het liefste doet. Heerlijk in de natuur. Er is ook zo veel te zien! Schelpen zoeken of kastanjes, in elk seizoen is de wereld prachtig!

Rianne

Stagiaire
De hele dag formule 1 kijken op de bank voor de tv is voor Rianne geen probleem. Van de vrije trainingen tot aan de race Rianne kijkt ze allemaal. Ook vindt ze het leuk om met vrienden af te spreken en op stap te gaan.

Danielle

Stagiaire
Danielle heeft altijd wel zin in een spelletje! Yatzee, skipbo, rumikub het maakt Danielle niet uit als het maar gezellig is!