Ons Team

Dit is het gezellige team van K.O.Nijntje

Ons team bestaat uit verschillende enthousiaste pedagogisch medewerkers. Daarnaast worden we ondersteund door een aantal leuke en betrokken vrijwilligers. Ook proberen wij toekomstige pedagogische medewerkers een leuke en leerzame leerplek te bieden. Stagiaires krijgen bij ons de kans om het vak te leren en zich te kunnen en mogen ontwikkelen binnen de kinderopvang.

Truus

Directrice/eigenaar
Levensgenieter, dol op reizen, fietsen in de natuur en een terrasje pikken.

Noem een land: Zij is er geweest
Noem een wijn: Zij heeft het gedronken
Noem een gerecht: Zij heeft het gekookt
Noem een kind: Zij had deze op k.o.nijn

Mineke

Pedagogisch medewerker/eigenaar
De één noemt het knutselen, de ander handwerken. Mineke noemt het fröbelen. Gewoon lekker bezig zijn, dingen maken. En zo ontstaat er zo maar weer een leuke creatie.

Stéphanie

Pedagogisch medewerker/eigenaar
Stéphanie is gek op reizen. Als ze niet de wereld rondreist is ze vaak te vinden op een terrasje in de stad, gaat ze graag uit eten en houdt van winkelen.

Laura

Pedagogisch medewerker
Laura is gek op dagjes uit gaan. Naar de dierentuin, naar een pretpark, de film of lekker uiteten, Laura kan er erg van genieten! Zeker nu ze moeder is vind ze niets zo leuk als met haar gezin op pad gaan!

Hilda

Pedagogisch medewerker
Hilda is dol op alles wat met tuinieren en de tuin te maken heeft. Kijken, maar vooral wroeten in het zwarte of gele zand vind ze heerlijk. Alles mag strak langs de lijntjes van Hilda, maar de natuur gaat zijn eigen gang!

Miranda

Pedagogisch medewerker
Miranda is creatief, dol op fotograferen en gek op knutselspullen. Vooral leuke stickers kan ze niet laten liggen in de winkel… Daarnaast heeft ze haar camera het liefst elke dag bij zich en legt ze alles de hele dag vast!

Margreet

Pedagogisch medewerker
Margreet houdt van gezellige dingen doen met vrienden, zoals op terrasjes zitten, bioscoop of gewoon lekker (uit) eten samen. Ze is dol op koken en houdt heel erg van bloemen. Maar daarnaast is ze ook ontzettend gek op katten!

Ineke

Pedagogisch medewerker
Een grote verzameling zeehondenspulletjes. Daar staan er veel van bij Ineke in huis. De waddeneilanden, Termunten en Pieterburen zijn plekken waar ze graag komt om naar de dieren te kijken of de collectie aan te vullen. In de wintermaanden houd ze zich graag bezig met het maken van 3D en borduurkaarten.

Nina

Pedagogisch medewerker
In haar vrije tijd bakt Nina graag. Elke zaterdag wordt er wel wat gebakken, cakejes, koekjes, taart. Het bakken is leuk maar het proeven is nog leuker!

Alida

Pedagogisch medewerker
Verzamelen is de grootste hobby van Alida! Ze verzamelt eigenlijk te veel. Een kleine greep. Oude poppenwagens en poppen, lakentjes voor in de wagentjes met mooi borduur, baby kleertjes uit de jaren 50/60 en Petrus ragout pastel servies. Zo kan ze nog wel even doorgaan! Op rommelmarkten is ze vaak te vinden en dan het liefst in Zuid-Frankrijk. Marktplaats wordt ook intensief bezocht....heerlijk! 

Esmee

Pedagogisch medewerker
Esmee is een echt familiepersoon ze houdt ervan om samen met haar familie leuke en gezellige dingen te doen en die dan weer vast te leggen met haar polaroidcamera. Daarnaast vindt ze het ook leuk om bezig te zijn met uiterlijke verzorging.

Bianca

Vrijwilligster
Bianca houdt van hardlopen of wandelen door bossen of bergen. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om haar familie of vrienden te bezoeken en lekker te kletsen. Ook is ze gek op katten, maar andere huisdieren of uiltjes vindt ze ook leuk.

Joyce

Stagiaire
Joyce vindt het fijn om leuke dingen te doen met haar familie. Shoppen een terrasje pakken of lekker op vakantie gaan, vindt ze erg leuk. Daarnaast gaat ze graag naar een festival of concert met vrienden.

Frédérique

Stagiaire
Frédérique houdt van het strand en dan gaat ze het liefste naar Vlieland. Samen met haar hondjes wandelen door de duinen en lekker met de voetjes in het zand.

Milou

Vrijwilligster
Milou is dol op concerten en Harry Styles. Als het even kan gaat ze naar elk concert. Thuis en bij K.O.Nijntje is ze het liefst creatief bezig. Of het nu breien, naaien of timmeren is, Milou is er altijd voor in!

Margriet

Margriet woont in de woongemeenschap Scheemda van Cosis. Haar hobby's zijn fietsen, diamond painting en zumba. Ook werkt ze bij Cosis "het Spectrum" in Winschoten in de keuken en in de bakkerij.