Ons Huis

Onze kinderopvang staat bekend om zijn huiselijke sfeer. Deze huiselijke sfeer vinden wij erg belangrijk en proberen wij zo goed mogelijk over te brengen in de sfeervol ingerichte ruimte.

We proberen de kinderen een gevoel van warmte en veiligheid te bieden. Een tweede thuis plek waar kinderen, kind kunnen zijn.

Op deze pagina kunt u wat sfeer beelden van onze kinderopvang zien.

We hebben een mooie besloten tuin, waar uw kinderen in alle vrijheid en rust kunnen spelen. Heerlijk gras om in te rollebollen, omringd door een stenen pad waar de oudere kinderen rondjes kunnen fietsen. En helemaal achter in de tuin een grote zandbak met klimtoestel. Onder het afdakje eten we met mooi weer onze lunch en schuilen we als het even regent. Op ons parkeer terrein is altijd plek voor uw auto.

Dit is onze woonkamer, de centrale plek voor alle konijntjes. Onze woonkamer heeft veel ramen en daardoor is het lekker licht. Overal zijn verschillende hoekjes gecreëerd zoals de leeshoek, maar ook een keukenhoekje en een activiteitenhoek. Ook hebben we vloerverwarming waar de kinderen heerlijk op kunnen rondkruipen.

Daarnaast hebben we nog een tweede woonkamer. Dit is de woonkamer waar onze kleinste K.O.Nijntjes te vinden zijn. Deze woonkamer proberen we zo rustig mogelijk te houden.

Vooral bij de baby’s is het erg belangrijk om zoveel mogelijk rust in de ruimte te creëren. Dit hebben we onder andere gedaan door ook hier gebruik te maken van verschillende hoekjes waarin de baby’s zich heerlijk in alle rust mogen en kunnen ontwikkelen.

In onze keuken verzamelen alle k.o.nijntjes zich meerdere keren per dag voor een hapje en een drankje. In de ochtend en in de middag eten we altijd gezamenlijk fruit en drinken we samen iets in deze gezellige keuken. Daarna mogen de kinderen een koekje. Maar zoals alle kindjes inmiddels weten: eerst een boekje dan een koekje. Aan de grote tafel lezen we dan samen allerlei boekjes. Tussen de middag eten we hier gezamenlijk een warme maaltijd.

Onze 3 slaapkamers ziet u hierboven. Omdat kinderen hier moeten slapen houden we deze ruimtes schoon en zonder veel afleiding. De verschillende kamers zijn voor verschillende leeftijden en elk kindje heeft zijn eigen bedje, lekker vertrouwd dus. In de kamers hangen camera’s zodat de leidsters beneden in de woonkamer iedereen in de gaten kunnen houden.

Na 4 leuke jaren bij K.O.Nijntje gaan de kinderen naar de basisschool maar ze worden niet vergeten. In de gang en trapopgang zijn alle (ex) k.o.nijntjes terug te vinden.

Om de sfeer te komen proeven nodigen wij u graag uit om een afspraak te maken.