Nieuw bij K.O.nijntje

Vorige slide
Volgende slide

Er zijn de afgelopen weken een heleboel veranderingen aangebracht bij K.O.nijntje. De houten deuren en kozijnen zijn weer voorzien van een nieuwe laag verf en zien er hierdoor weer helemaal mooi en fris uit! We hebben daarnaast een heel mooi nieuw hekje gekregen en nieuwe rasterpanelen in de schuttingen. De kinderen vinden ze geweldig! Wanneer er bijvoorbeeld een vrachtwagen langs rijdt, is deze nu veel beter te zien. En dat vinden de kleintjes natuurlijk super leuk om goed in de gaten te kunnen houden. Daarnaast ziet het er weer netjes uit. 

Het stoepje wat zich aan de parkeerplaats kant bevond is vervangen door een mooie helling en nu kunnen de papa’s en mama’s veel makkelijker met de kinderwagen K.O.nijntje vanaf deze kant binnen komen.
Ook de oude spoorbielzen aan de parkeerplaats kant zijn vervangen door mooie steigerhouten bloembakken en zullen binnenkort gevuld worden met mooie bloemen.

Maar onze grootste verandering is wel onze prachtige nieuwe babytuin!

Er is de afgelopen weken hard gewerkt aan een tuin speciaal voor de baby’s. Een plekje om heerlijk rond te kunnen kruipen en te spelen zonder teveel drukte. De babytuin wordt afgeschermd met een mooi hekwerk. Er zijn palen geplaatst en schaduwdoeken opgehangen. Dit om ervoor te kunnen zorgen dat er zich altijd schaduw bevindt in de babytuin. Tot nu toe bevalt de babytuin ontzettend goed! Van de ouders horen we ontzettende leuke reacties! Het gras in de tuin heeft even twee weken flink moeten groeien en wortelen, maar inmiddels kunnen we gebruik maken onze nieuwe prachtige babytuin!