Coronavirus

Allereerst over de gevolgen van het coronavirus.

Via de app hebben alle ouders informatie gehad dat de kinderopvang tot 6 april gesloten is. Inmiddels is vanuit de overheid bekend gemaakt dat de maatregelen verlengd worden tot en met 28 april. Tot 28 april bieden wij als kinderopvang alleen noodopvang aan! 

Alleen ouders die onder de vitale beroepen vallen kunnen gebruik maken van de kinderopvang. Als in een gezin één ouder een cruciaal beroep uitvoert, is het verzoek om zelf de kinderen op te vangen als dat kan.

Als dat niet lukt, kan er een beroep worden gedaan op de kinderopvang.

Let wel: dit is geen normaal opvang, maar noodopvang. We hopen dat iedereen zich hier bewust van is. We horen nu soms wel reacties van ouders dat het kind de opvang mist en zijn vriendjes mist om mee te spelen. Dit moet natuurlijk nooit een reden zijn om uw kind daarom te brengen. De gezelligheid van vriendjes zullen er niet zijn, bijna iedereen blijft thuis. Het zijn andere omstandigheden en thuis zal het in deze situatie altijd beter zijn dan bij de noodopvang. Dus: alleen als het echt niet anders kan, dan kan u uw kind brengen.

Uw kind mag niet naar de opvang als het milde gezondheidsklachten heeft: niezen, keelpijn ,loopneus, licht hoesten, verhoging tot 38 graden!!

Wij hopen dat iedereen hier op een goede manier mee om zal gaan.

Bijgevoegd: De regels waaraan wij ons als noodopvang moeten houden.