Afsluiting thema: Dieren in het water.

We zijn bij K.O.Nijntje de afgelopen weken bezig geweest met het thema: Dieren in het water. Samen hebben we een heleboel nieuwe dingen geleerd over allerlei dieren die in het water leven.

We hebben samen geknutseld, gewandeld, yoga gedaan, liedjes gezongen, boekjes gelezen, spelletjes gedaan en nog veel meer. Het was een groot succes, maar inmiddels hebben we het thema afgesloten. Omdat de vakantie periode nu is begonnen bij K.O.Nijntje, gaan we verder met het thema zomer.

Maar voor we verder gaan met het nieuwe thema, hebben we nog een paar leuke dingen om te laten zien.

Eén van de spelletjes die een groot succes was, was een spelletje met vissen en water. We lazen dan het boekje van de kleine walvis. In dit boekje komt onder andere naar voren dat de kleine walvis water nodig heeft. Tijdens het spelletje hadden we twee bakken. In de ene bak zat heel veel water en in de andere bak zaten allemaal visjes, zonder water. We gingen samenwerken en ervoor zorgen dat de vissen zo snel mogelijk water kregen. Met lepels, bakjes en gietertjes vol water, liepen we van de ene bak naar de andere. Dit zorgde natuurlijk ook voor een heleboel water plezier! 

We zijn ook bezig geweest met de begrippen groot en klein. Natuurlijk zijn we hier mee gaan oefenen aan de hand van dingen die passen bij het thema waar we mee bezig waren. 

Tijdens ons nieuwe thema zullen we bezig gaan met de zomer. We hopen natuurlijk op een zonnige en ontspannen zomer voor iedereen! Wij zijn alvast begonnen met ijsjes knutselen en ijsjes verkopen bij K.O.Nijntje!