Aanmelden en Tarieven

Uw kind(eren) aanmelden voor een of meerdere diensten is heel gemakkelijk via ons aanmeldformulier. Na ontvangst van dit formulier, per email of post, nemen wij contact met u voor een kennismakingsgesprek. Na dit gesprek wordt u van harte uitgenodigd om 2 uurtjes mee te lopen. Als dat goed gaat, wordt bekeken wanneer uw kindje een van de K.O. Nijntjes wordt. NB: Wij prefereren minimaal 8 uren per week. Hierdoor leren de kinderen elkaar goed kennen en raken zij snel vertrouwd met de leidsters en de sfeer in ons kindercentrum.

Kosten-kinderopvang/vakantieopvang

De kosten bedragen per 1 november 2022 € 10,00 per uur. De vergoeding van de overheid is vanaf 2023 € 9,12 euro per uur.

Babyvoeding, warm eten, drinken en luiers zijn inbegrepen in de prijs. Dit betekent dat u nooit meer betaalt dan het uurtarief. Bij ziekte, vakanties en officiële feestdagen loopt de betaling gewoon door. De kosten van de kinderopvang zijn (gedeeltelijk) aftrekbaar voor de belasting.

Opzegging

Wanneer uw kindje 4 wordt, wordt deze automatisch uitgeschreven. Wanneer u om een andere reden de kinderopvang verlaat, dan geldt een schriftelijk opzegtermijn van 1 maand.

Wat u verder moet weten

Als uw kind een dag niet komt, wilt u dit tijdig aan ons doorgeven. Wij geven geen kinderen mee aan onbekenden. Als iemand anders uw kind komt halen, wilt u dit dan vooraf doorgeven. Als uw kind een besmettelijke ziekte heeft, wilt u dit dan doorgeven aan de leiding.