Ons huis

U bent vast op onze website een aantal keren het woord huiselijk tegengekomen. Deze sfeer vinden wij zeer belangrijk voor uw kind. Op deze pagina kunt u zien hoe huiselijk wij zijn.

Tuin kinderopvang konijntje

Dit is onze mooie besloten tuin, waar uw kinderen in alle vrijheid hun gang kunnen gaan zonder weg te kunnen lopen. Heerlijk gras om in te rollebollen, omringd door een stenen pad waar de oudere kinderen rondjes kunnen fietsen. En helemaal achter in de tuin een grote zandbak met klimtoestel. Onder het afdakje eten we met mooi weer onze lunch en schuilen we als het even regent. Op ons parkeer terrein is altijd plek voor uw auto.

woonkamer

 

woonkamer

Dit is onze woonkamer, de centrale plek voor alle konijntjes. Onze woonkamer heeft veel ramen daardoor is het lekker licht. Overal zijn verschillende hoekjes gecreëerd zoals de leeshoek, maar ook een keukenhoekje en een activiteitenhoek. Ook hebben we vloerverwarming waar de baby’s heerlijk op kunnen rondkruipen.

Keuken kinderopvang

In onze gezellige keuken verzamelen alle konijntjes meerdere keren per dag voor een hapje en een drankje. ‘S ochtends krijgen alle kinderen een stuk fruit en een koekje. Maar zoals alle kindjes inmiddels weten: eerst een boekje dan een koekje. Aan de grote tafel lezen we dan samen allerlei boekjes. Rond het middaguur eten we broodjes (inclusief korstjes). Maar ook ’s middags is er een fruitmoment.

 

 

Badkamer

 

Hierboven ziet u onze badkamer met verlaagde toiletjes en een bad! Als de kinderen na het buitenspelen moe en bezweet zijn, gaan ze eerst in bad zodat ze lekker fris in bed kunnen. Net zoals thuis.

kleine slaapzaal

Slaapzaal 2

 

Grote slaapzaal

Onze 3 slaapkamers ziet u hierboven. Omdat kinderen hier moeten slapen houden we deze ruimtes schoon en zonder veel afleiding. De verschillende kamers zijn voor verschillende leeftijden en elk kindje heeft zijn eigen bedje, lekker vertrouwd dus. In de kamers hangen camera’s zodat de leidsters beneden in de woonkamer iedereen in de gaten kunnen houden.

trapopgang

Na 4 leuke jaren bij K.O.Nijntje gaan de kinderen naar de basisschool maar ze worden niet vergeten. In de gang en trapopgang zijn alle (ex) k.o.nijntjes terug te vinden.